Doriana Kondakciu

Doriana Kondakciu

Office Team Leader

Kurioziteti per kompjuterat dhe kodin me lindi ne gjimnaz,

prandaj ndoqa me deshire studimet e larta ne Fakultetin e Shkencave te Natyres, Tirane, dega Informatike.
Nisa karrieren si Junior Programmer ne Athine, me pas Team Leader e PM, duke u gjendur tashme ne qytetin tim te lindjes ne pozicionin Office Team Leader. Lexoj me kenaqesi informacionet mbi teknologjite e reja dhe ne kohen e lire merrem me gatim.

Doriana Kondakciu

Office Team Leader

The curiosity for the PCs and the code, which started in high school,  more

Doriana Kondakciu

Office Team Leader

La curiosità per i PC e il codice mi è nata dalla scuola superiore, more