Enkela Xhafa

Enkela Xhafa

Software Engineer

Përshëndetje,Unë jam Enkela,e diplomuar në degën Informatikë Ekonomike.

Dëshira ime për të programuar, zhvilluar dhe mësuar teknologji të reja për zhvilluesit e softuereve më shoqëron gjithnjë. Është një eksperiencë e mrekullueshme të jesh pjesë e stafit Vivido Software. Unë gjithnjë punoj dhe bëj atë që mendoj se është më e mira për kompaninë. Në kohën e lirë më pëlqen të merrem me sportet, të preferuarit e mi janë noti dhe çiklizmi.

Enkela Xhafa

Software Engineer

Ciao, sono Enkela, laureata in Business Informatics.  more